Neem contact op

Wollen traplopers, een uitgebreide keuze

Wollen traplopers zijn grof onder te verdelen in drie klassen. Het zijn de klassieke lopers, de effen en gestreepte lopers en de z.g platbindingen. Deze drie soorten zijn ook als zodanig onderverdeeld.

Klassiek en moderne traplopers met eigenzinnige dessins

Naar product

Alle wollen traplopers met patroon hebben we onder klassiek geplaatst, ook de moderne patronen vallen onder deze naam. Op deze wijze is het vinden van de juiste traploper een eenvoudige bezigheid. Met plezier zult u de mogelijkheden ontdekken en uw keuze kunnen bepalen.

Design Traplopers in effen en gestreept

Naar product

Alle traplopers in de kleuren met streep, band of bies zijn hier te vinden. Ook traplopers met patroon in de bies zijn hier geplaatst. U kunt eenvoudig uw weg vinden in de uitgebreide keuze.

Wollen platbinding traploper

Naar product

Deze traplopers zijn geweven in een platbinding, ook kokos en sisal zijn geweven in een platbinding. Deze traplopers zijn echter van 100% scheerwol, is hierdoor zachter en de kleuren zijn veel dieper en voller. Het zijn design traplopers die de prijs meer dan waard zijn.  

Traploper Uni kleuren

Naar product

Alle traplopers in 1 kleur zijn hier te vinden. U kunt eenvoudig uw weg vinden in de uitgebreide keuze. Standaard zijn er meer dan 60 kleuren Uni in de collectie, vraag naar de kleur die u wenst.

Trap-Vloer Délon Interieurs
Nijverheidsweg 2a
4731 CZ Oudenbosch
T: 0165 - 321 276
M: 06 - 28 345 353
[Neem contact op]

Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan.
[Vraag prijsindicatie aan]

Traploper sisal nu ook in het Zwart

Een sisal traploper in het zwart is nu te leveren en wel in een hele mooie diepzwarte kleur.
Ook in andere breedtes te verkrijgen, hierdoor...[Lees verder]