Neem contact op

Sisal traploper ook de rode Sisal loper is terug

We hebben sisal traplopers op rollen van 30 meter met standaard breedtes. Deze lopers zijn klaar voor gebruik, zijn tijdens het weven afgewerkt. deze lopers liggen strakker en mooier op de trap. Ook de lange wat bredere lopers zijn in de collectie, deze worden gebruikt in kerken en lange gangen en op de bredere oude landhuistrap. Ook zijn er in meer dan 100 kleuren traptrede-matjes in verschillende dessins.
Deze collectie is uniek in Nederland.

Sisal traploper Anne 60 cm breed

Sisal Design

Naar product

Design BettyDe sisal traploper is ontworpen vanuit de sisal met band, wanneer de traploper sisal die standaard een breedte heeft van 67cm afgebiesd moet worden met een band dan is dit soms niet echt mooi, de verhoudingen met de sisal met ingeweven band zijn mooier en rustiger.
De traplopers geven meer ruimtegevoel op de trap

Sisal traploper geweven 67-90-120- 160- 200 cm breed

Naar product

De nieuwe collectie sisal traplopers en lopers zijn nu weer te verkrijgen in diverse breedte maten op volle rollen. Geen aanzetting meer op uw trap, maar een traploper uit 1 stuk. Voordeel van de sisal traploper is dat geen band op de zijkant gezet wordt, de lopers liggen hierdoor strakker, mooier en voller. Op verzoek kunnen we de band wel plaatsen.

Trap-Vloer Délon Interieurs
Nijverheidsweg 2a
4731 CZ Oudenbosch
T: 0165 - 321 276
M: 06 - 28 345 353
[Neem contact op]

Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan.
[Vraag prijsindicatie aan]

7 meter Sisal Traploper voor 280,- euro

Deze mooie sisal boucle traploper is op 67 cm breed geweven, afboorden is niet nodig. Er zit geen latex rug op de sisal en wanneer u dit koppelt...[Lees verder]